Om oss

Buan Gård ligger i Orkdal kommune, ca 5 km fra Fannrem og 10 km fra Orkanger.

Vi som driver gården heter Ådne og Line Buan,og er begge født i 1984. Vi er foreldre til to gutter født i 2015 og 2018. Siden vi overtok gården i 2010 har vi drevet den i en retning som passer oss og vår hverdag.Vi har ca 100 vinterfora sau og driver med oppdrett av hunderasene border collie og samojed (mer om de på www.fannhvit.com )

Vi bor i hovedhuset, den brune trønderlånna lengst ned mot stabburet, mens vi benytter kårstua ved siden av til utleie. Gårdsbruket består av disse to nevnte bolighusene, som begge er eldre brune trønderlånner, samt fjøs, stabbur, garasje og  uthus. Ved gården er det sauedrift som er hovedproduksjonen. Fram til årsskiftet 21/22 drev vi med avlastning for ungdom ("inn på tunet"), et tilbud vi har hatt siden vi overtok gården i 2010. Kanskje vi tar opp igjen avlastningstiltaket når egne barn blir større.

Vi har begge Bachelorgrad i Psykologi (samfunnsvitenskap) fra NTNU. Line har i tillegg tatt etterutdanning i  “Dyreasisterte intervensjoner” ved NMBU på Ås, og har fagbrev i Hestefag. Vi driver gården sammen, samt at Ådne i tillegg jobber fulltid ved Fjeldheim gård og Line jobber ved Norgesfor Orkla som rådgiver.

Ådne Buan: tlf 472 32 451
buan.line (a) gmail.com